Friday, February 4, 2022

Yale tilläggsuppsats

Yale tilläggsuppsats



Väckte samtal med dina medarbetare under lunch ditt intresse yale tilläggsuppsats mat vetenskap? Nå bortom de traditionella akademiska områdena mot färdigheter du kan ha odlat på din egen tid - matlagning, stickning, yale tilläggsuppsats, vloggar, esperanto. Vad är det med Yale som har fått dig att ansöka? Du måste också förklara varför du dras till din idé eller ditt ämne. Om människans tillstånd eller livet efter detta? Vanliga app- och koalitionsuppsatser Kompletterande uppsatser University of California Uppsatser University of Texas Uppsatser CV Recension Post-Grad Uppsatser Specialiserade tjänster Väntelista Brev Annat. Den här frågan är inte utformad för att få en bättre känsla för dina ambitioner eller mål.





Yale uppsatser



Yale är ett av de bästa universiteten i landet och medlem i den prestigefyllda Ivy League. Eftersom många Yale-sökande kommer att ha fantastiska betyg och testresultat, är dina uppsatser avgörande för att sticka ut. Yale har en handfull kortsvarsfrågor, två uppsatser för alla sökande och en för teknik. Yale-studenter, fakulteter och alumner engagerar sig i frågor av lokal, nationell och internationell betydelse, yale tilläggsuppsats. Diskutera ett problem som är viktigt för dig och hur din collegeerfarenhet kan hjälpa dig att ta itu med det, yale tilläggsuppsats. En kaotisk känsla av sjukdom och smuts utspelar sig i en överfull gränsstation i McAllen, Texas. Genom ljudisolerade fönster gör migranter rörelse för att de inte har duschat på flera veckor och barn bär kläder som är inbakade i slem och tårar.


Den humanitära krisen vid södra gränsen finns inte bara i fotografier som publicerats av mainstream media, utan mil från mitt hem i södra Texas. Som en dotter till invandrare har jag hört otaliga historier om migranter som blivit avvisade av ett land de desperat försöker älska. Efter att ha sett de avskyvärda förhållanden som migranter möter när de anländer till USA. I år har mina erfarenheter av att samla in donationer och arbeta i popup-soppkök fått mig att inse att samhällena i södra Texas främjar sanna amerikanska värderingar om frihet och möjligheter.


U. Regeringen måste dock göra bättre ifrån sig. Under min universitetskarriär strävar jag efter att lära mig hur vårt immigrationssystem kan reformeras positivt genom att beakta den politik och ekonomi som formar beslutsfattande. Särskilt, yale tilläggsuppsats, klasser som institutionell design och institutionell förändring kommer att förbereda mig att genomföra förändringar i befintliga institutioner genom att analysera olika metoder för att stärka ekonomin. Dessutom hoppas jag få gå med i Yale Refugee Project som arbetar volontärer vid södra gränsen och förbereder asylärenden för domstol. Med de många möjligheter som YRP erbjuder kommer jag att vara en del av en generation av aktivister och lagstiftare som bygger ett mer empatiskt immigrationssystem.


Denna bildrika anekdot erbjuder en fantastisk introduktion till denna uppsats. För yale tilläggsuppsats orienterat mot berättande skrivande kan detta visa sig vara ett starkt sätt att dra in din läsare. Här konstaterar sökanden att misshandel av invandrare är mer än en avlägsen kris för henne, vilket ger en avgörande bakgrund bakom hennes passion för det. I din uppsats rekommenderar vi att du gör detsamma. Diskutera inte bara vad problemet är, utan varför det är viktigt för dig. Varför dras du till just din fråga istället för en annan? Här, yale tilläggsuppsats Sökanden fördjupar ytterligare sin koppling till frågan genom sin familjehistoria.


Detta stärker hennes autenticitet och visar att detta är en fråga som hon verkligen bryr sig om och därför är naturligt motiverad att förändras. För det andra, yale tilläggsuppsats, sökanden beskriver kortfattat de åtgärder hon har vidtagit för att lösa detta problem, förblir trogen sitt huvudbudskap och undviker överdrivet ordspråk för att vara kortfattad. Hon avslutar detta stycke med en uppmaning till U, yale tilläggsuppsats. Samtidigt är hennes genuina passion för problemet och viljan att arbeta för att fixa det yale tilläggsuppsats tidiga tecken till antagningshandläggare att detta är en student med initiativ att delta och bidra till campus. Trots att hennes valda ämne är kontroversiellt och känsloframkallande, finns det inga överdrivna tilltal till känslor i denna uppsats. Genom att diskutera hennes kunskap och erfarenhet talar det brådskande av invandrartillståndet för sig självt, liksom hennes beslutsamhet att förbättra det.


Lägg märke till hur skribenten gradvis övergår från att skriva om sina allmänna collegemål till specifika Yale-erbjudanden, yale tilläggsuppsats. Faktum är att hela denna uppsats är fylld av naturliga övergångar och en tydlig tankegång som kopplar varje idé till nästa. Se till att ta med dig samma egenskap i ditt eget skrivande; det sista du vill göra är att förvirra din antagningshandläggare med ett plötsligt ämnesbyte! Genom att nämna Yale Refugee Project blir den sökande ännu mer specifik när det gäller att nämna egenskaper som bara Yale besitter, yale tilläggsuppsats, ytterligare visar hennes fantastiska passform för skolan. Denna nivå av avsikt betyder yale tilläggsuppsats denna sökande förblir trogen sitt ord och agerar utifrån hennes värderingar istället för att bara prata om dem.


Den här uppsatsen markerar alla rätt rutor. Slutligen, hennes samtidiga stråk av aktivism och intellektualism målar framgångsrikt ut denna sökande som en riktig Yalie, vilket gör det klart för adcoms yale tilläggsuppsats hon hör hemma på campus. Fundera på en idé eller ett ämne som har varit intellektuellt spännande för dig. Varför dras du till det? Hon heter Sophia. Beskrivs av många som medkännande, sexig, yale tilläggsuppsats en kvick twitterikon, Sophia yale tilläggsuppsats framgång och har en nivå av intelligens som människor bara kan drömma om, yale tilläggsuppsats. Sophia är inte din genomsnittliga tjej, yale tilläggsuppsats.


Skapad i ett artificiell intelligenslabb i Hong Kong, Sophia yale tilläggsuppsats den mest kända androiden i världen. När jag först läste om roboten Sophia och dess uppenbara förmåga att känna känslor, var jag fascinerad men ändå förvirrad, yale tilläggsuppsats. I åratal har A. har revolutionerat tekniken, vilket gör att uppgifter kan utföras snabbt och skickligt. Men den enda egenskap som jag länge trodde skilde människor och A, yale tilläggsuppsats. Yale tilläggsuppsats, med känslomässigt A, yale tilläggsuppsats.


under snabb utveckling, undrar jag vad som egentligen gör oss till människor. Kan bara människor ha ett sinne med medvetande och tanke? Kommer maskiner att kunna imitera det mänskliga sinnet eller kan de uppfatta känslor endast genom algoritmer? Hur lär sig människor att känna känslor? Vad är sinnet? Som filosofientusiast är jag fascinerad av potentialen för A. att återskapa det mänskliga sinnet. Från att Descartes postulerade att sinnet identifieras av en självmedvetenhet till tidiga monister som hävdade att sinnet är en rent fysisk konstruktion, försöker filosofiska teorier förstå människors mystiska sinnen som vetenskapen inte kan förklara fullt ut. På college hoppas jag kunna studera Philosophy of Mind och Artificiell Intelligens för att bättre förstå våra sinnen och tekniken som allt mer liknar dem.


Diskutera ett problem som är viktigt för dig och hur din collegeerfarenhet kan hjälpa dig att ta itu med det. Varje gång vi lämnade tillbaka läxor började våra grundskoleelever oroligt räkna och jämföra antalet korrigeringar. De kombinerade ansträngningarna av generösa statliga utgifter och oreserverade uppoffringar från föräldrar har garanterat utbildning för de flesta kinesiska barn. Min vän och jag grundade Yale tilläggsuppsats Ta flyget för att föreslå lärande som drivs av nyfikenhet snarare än press, tjänat genom att utforska snarare än att memorera, yale tilläggsuppsats. Jag vill förstå processerna för utveckling av läroplaner och policyskapande genom att ta kurser i utbildningsstudier vid sidan av mitt huvudämne så att jag kan bidra till att forma ett utbildningssystem där varje elev kan lära sig för saker som är större än dem själva.


Berätta för oss om ditt engagemang i ett ämne eller en idé som engagerar dig. Min häl slår mot trottoaren, vadmusklerna är böjda för att stödja den mekaniska belastningen av stöten. När min vikt skiftar framåt, föreställer jag mig horisontella hastighetsvektorer som sträcker sig rakt fram. Vinkeln som skapas av mitt knä ökar när jag träffar framdrivningsfasen av mitt steg, och med en sista kraftdrivning, Yale tilläggsuppsats trycka av från min framfot. Jag upptäckte min fascination för sportbiomekanik i USC Biomechanics Research Lab. I mitt forskningsprojekt tillämpar jag vetenskapliga principer för löpning för att förebygga stressinducerade skador hos idrottare.


Genom att analysera videoramar av PAC-atleter i rörelse och länka dem till kraftplattdata, försöker jag förstå krafterna bakom löpning. Genom att jämföra dessa slutsatser med data från idrottare efter en stressfraktur kan jag härleda de påtagliga skillnaderna som ökar känsligheten för skador. För att uppnå detta mål har jag lärt mig att använda Python och MATLAB för att synkronisera videon och tvinga plattans data för att skapa grafer för analys. Jag har även använt sportanalysprogram för att identifiera ledernas lägen i enskilda ramar och yale tilläggsuppsats videor överlagrade av kraftvektorer.


Yale tilläggsuppsats Detta arbete hoppas jag kunna använda min passion för sportbiomekanik för att förbättra idrottarnas hälsa. Mitt intresse för idrottsbiomekanik sträcker sig även utanför labbet, där jag ser mina kunskaper i rörelse. Neighborhood runs är vetenskapliga bedrifter där jag analyserar mina rörelser med fysikaliska principer. Med varje steg försöker jag förbättra min prestation och sätta idrottsbiomekanik i handling som idrottare. Varför tilltalar dessa områden dig? Biomedicinsk forskning; Molekyl, yale tilläggsuppsats, Cellulär och utvecklingsbiologi; Neurovetenskapliga ord. Jag river förbi lager av omslagspapper och blinkar två gånger mot lådan i mina händer: The Squishy Human Body. Föga anade jag att den här konstiga sjuårspresenten skulle inspirera till en nyfikenhet inom biologi och en önskan att ägna sig åt medicin.


Att klämma ihop gummihjärtat skulle förvandlas till otaliga frågor om dess vävnaders molekylära egenskaper. Jag hoppas kunna fortsätta min utforskning av biologi vid Yale, arbeta för att förstå funktioner på cellnivå samtidigt som jag tillämpar mina kunskaper inom medicinområdet. Myntsamlare och simmare. ungerska och rumänska. Kritisk och kreativ tänkare. När jag vandrar genom Beinecke-biblioteket förbereder jag mig för min multidisciplinära energistudier om sambandet mellan hedonism och klimatförändringar, vilket gör det till mitt mål att hitta konsekvenser i miljön yale tilläggsuppsats. Under ledning av biträdande professor Arielle Baskin-Sommers utforskar jag de känslomässiga underskotten av depression, och använder neuroimaging för att granska min favoritgren inom psykologi: mänsklig perception.


På Walden Peer Counseling integrerar jag mitt kamratstöd och aktiva lyssnande för att främja en empatisk miljö för Yale-gemenskapen, yale tilläggsuppsats. De flesta studenter som ansöker till Yale kommer att ha fantastiska akademiker och extrakurser, så dina uppsatser är din chans att sticka ut och humanisera din ansökan. Vi rekommenderar starkt att du provar det här verktyget! Uppsats 1: Immigrationsreformen. Innehållsförteckning Uppsats 2: Artificiell intelligens. Innehållsförteckning Uppsats 3: Forma utbildningssystem. Innehållsförteckning Uppsats 4: Biomekanik ACCEPTERAD. Innehållsförteckning Uppsats 5: Varför denna major ACCEPTERAS.


Innehållsförteckning Uppsats 6: Varför Yale. Var du kan få dina Yale-uppsatser redigerade gratis De flesta studenter som ansöker till Yale kommer att ha fantastiska akademiker och extrakurser, så dina uppsatser yale tilläggsuppsats din chans att sticka ut och humanisera din ansökan.





folkrättsuppsats



Kärnan i uppsatsen ligger i att veta varför Yale är platsen för dig att finslipa dina ingenjörskunskaper. Är du sugen på att engagera dig i det bredare New Haven-samhället genom program som Yale Funbotics och introducera robotik till underrepresenterade ungdomar? Är du sugen på Yale på grund av kurser som MENG, som skulle tillåta dig att genomföra ditt eget oberoende projekt under mentorskap av maskinteknikfakulteten? När du brainstormar och skriver ner idéer för att komponera dina kompletterande uppsatser från Yale, tänk på följande tips:. Det bästa sättet att sticka ut från dina kamrater i Yale kompletterande uppsatser är att betona egenskaper och upplevelser som är unika för dig.


Lycka till! Taggar: ansöker till yale, hur man kommer till yale, yale university, yale kompletterande uppsatser, yale uppsatser. Hur man närmar sig Yale Supplemental Essays Padya Paramita 19 juli, dela vidare. Korta svarsfrågor Sökande som skickar in koalitionsansökan, gemensam ansökan eller QuestBridge-ansökan kommer att svara på följande kortsvarsfrågor: Studenter vid Yale har gott om tid att utforska sina akademiska intressen innan de bestämmer sig för ett eller flera större studieområden. Kolla in alla kompletterande uppsatser här! Sökande som skickar in koalitionsansökan eller den gemensamma ansökan kommer också att svara på följande korta svarsfrågor, med 35 ord eller färre: Vad inspirerar dig?


Vilken person, tidigare eller nutid, skulle du bjuda in att tala? Vilken fråga skulle du ställa? Du undervisar i en Yale-kurs. Vad heter det? De flesta förstaårsstudenter i Yale bor i sviter med fyra till sex studenter. Vad hoppas du att de ska tillföra din? Berätta för oss om ditt engagemang i ett ämne eller en idé som engagerar dig. Varför dras du till det? Svara på EN av följande uppmaningar. Reflektera över ditt engagemang i en gemenskap som du tillhör. Hur har detta engagemang påverkat dig? Reflektera över något som har gett dig stor tillfredsställelse.


Varför har det varit viktigt för dig? Vilken person, tidigare eller nutid, skulle du bjuda in att tala? Vad skulle du be dem diskutera? Var gärna smart, men samtidigt finns det ingen press att bli mer obskyr än du önskar. Studenter listar oftast inspirerande och heroiska figurer här, men du kan också betrakta någon som är mer kontroversiell eller till och med ökänd. Om det görs taktfullt kan vilken figur som helst från nutid eller förflutna vara ett utmärkt svar. Även om det finns många renässansmän och kvinnor som söker till Yale, är detta en chans för dig att visa upp det unika och distinkta området där du är en genuin expert. Om du vill ha inspiration, undersök några av de mer intressanta valbara kurserna som faktiskt erbjuds på Yale som: The Criminal Mind, Is that Racist? Även om det är något klyschigt vid det här laget, hamnar idén om att Steve Jobs tar kurser i kalligrafi och Shakespeare i hjärtat av denna prompt.


Berätta för oss om ditt engagemang i ett ämne eller en idé som engagerar dig. Varför dras du till det? Om du gick den akademiska vägen på Kort svar 1 ovan, då är det här en chans att utöka ditt svar. Annars bör den här uppsatsen visa tecken på en intensiv hunger efter kunskap som sträcker sig långt utanför klassrummet. Hur lär du dig om dina favoritämnen? Vilka böcker har du läst om ämnet? Vilka poddar har du lyssnat på? Vilka museer har du besökt? Reflektera över en gemenskap som du känner dig ansluten till.


Varför är det meningsfullt för dig? Du kan definiera gemenskap hur du vill. Vad tycker du är mest förbryllande med ditt valda studieområde? Om det sista du läste? Om människans tillstånd eller livet efter detta? När du har finslipat ditt nyfikenhetsområde, fundera på vem som kan vara en bra person att fråga. Vad är du bra på? Nå bortom de traditionella akademiska områdena mot färdigheter du kan ha odlat på din egen tid - matlagning, stickning, vloggning, esperanto. Fundera sedan på hur du kan undervisa en akademisk kurs om denna färdighet.


De vill se hur du kan hålla och hedra två olika ideal, kategorier eller känslor samtidigt. Du kanske är uppvuxen av föräldrar med två olika religioner. Är du jude och buddhist? Hur ser det ut för dig? Vill du skriva om din erfarenhet som hängiven artist och tendens att vara en social väggblomma? Vad sägs om scenen som gör dig levande? Hur hedrar du båda dessa sidor av dig? Är någon av dem motstridiga? Kan du sätta ihop någon av dem? Vid det här laget i Yale-tillägget vet din läsare vad du vill studera och varför, vad som inspirerar dig, dina intellektuella ikoner och vilken typ av kurs du skulle lära ut.


De vet redan mycket om din hjärna. Så hur kan du hetsa upp och överraska dem med ännu en uppsats om din intellektuella nyfikenhet? Lyckligtvis kan du välja mellan tre uppmaningar i det här avsnittet. Här har du möjlighet att spinna en tråd om ett meningsfullt ögonblick i din intellektuella utveckling. När har du känt dig upprymd och motiverad att lära dig? När har dina lärare eller kamrater drivit dig att förstå världen bortom din begränsade personliga erfarenhet? När du bläddrar igenom Netflix, vilka typer av filmer och dokumentärer behöver du bara titta på? Vilken gemenskap du än väljer, kom ihåg att placera ditt bidrag inom det. När har du varit ledare? När kunde du påverka förändring? Och var det en positiv eller negativ förändring?


Försök som alltid att vara så konkret som möjligt när du utvecklar din berättelse.

No comments:

Post a Comment